szolgáltatás

Доставка и начин на плащане 

 

 

Extreme Digital Zrt. предлага на своите клиенти доставка до вратата на техния дом или офис.

Цена за доставката :

0-3 kg: 8,99 лв.

3,01 - 10 kg: 12,99 лв.

10,01 - 31,5 kg: 24,99 лв.

За наложен платеж се начисляват + 2,49 лв. такса за наложен платеж.  

Всички пратки се транспортират от централния ни склад в Унгария, Будапеща.

Доставките се изпълняват в срок от 4-5  работни дни в зависимост от натовареността на куриерска служба Фан куриер през Румъния и Еконт в България. Пратките се доставят всеки делничен ден между 9:00-18:00 часа, в събота между 9:00-13:00 часа.

Поръчка регистрирана след 10.00 часа се обработва и изпраща на следващия работен ден (ако продуктът е на склад).

След направена поръчка следете редовно електронната си поща. При успешна поръчка ще получите потвърждаващ e-mail с приблизителната дата на доставката. След като пратката бъде предадена на куриер за транспортиране към България  ще получите автоматичен имейл, който ще съдържа и номера на товарителницата през Румъния.

Номер на товарителницата за проследяване на пратката през Румъния с Фан Куриер ще изглежда така : 24000103ххххх

Пратката може да се проследи тук:

fancourier.ro/en/awb-tracking/

След като пратката премине румънско-българската граница при Гюргево-Русе, тя се предава на куриерска служба EKONT и товарителницата се променя.

 

В деня на доставката куриерът ще се свърже с вас  по телефона или чрез SMS. 

За повече информация относно точен ден на доставката, можете да се свържете директно с куриерска служба Еконт след като пратката получи българска товарителница и вече е на българска територия.

Тел. на куриерска служба Еконт: 0 7001 7300   

Важно! Проверете пратката при получаване, още в присъствието на куриера и се уверете, че получавате това, което сте поръчали в цялостен, неповреден вид. Вие имате право да отворите опаковката и да проверите продукта в присъствие на куриера, преди да платите за доставката! В случай на видима повреда, моля откажете да приемете стоката и незабавно се свържете с нас! При приемане на повредена пратка от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване за установени щети при доставката!

 

Начини на плащане:

  • В брой при доставка с наложен платеж;
  • По банков път по сметката на фирма Extreme Digital Zrt.