Тостери

Намерени резултати: 52

Тостер – И без диета за твоето здраве

Нямаш време дори за най-важното хранене? Остани в действие, и остави на тостера да се погрижи за закуската! Леки, но въпреки това вкусни ястия можеш да приготвиш с един от най-класическите домакински уреди: мислил ли си, че тостерът е отлично решение и в забързаните сутрини и в уморените вечери? С професионалните уреди можеш да съкратиш времето за подготвяне на храненето, достатъчно е да включиш пусковия ключ, да настроиш желаната температура, и можеш спокойно да се концентрираш върху тръгването на работа, тостерът ще свърши перфектна работа и без твоя надзор. Препечените филийки може би са ти любими от детство ти, но и като възрастен не си струва да си вече "пораснал" за тях, защото те влияят добре за кръвообращението ти, и подпомагат функционирането на храносмилателния тракт. Идеална храна за борещите се с диабет. Ако сега се снабдиш с един тостер, ще направиш голяма крачка към здравословното хранене! С помощта на тостера може да направиш храненето си редовно, така по-лесно ще се справяш със стресовите ситуации, и ще успяваш добре и при голямо напрежение!

С тостерите на Extreme Digital можеш да направиш храненето си балансирано, можеш да разчиташ на вкусни и здравословни хапки!

Диетична закуска, гурме вечеря
Поръси със зехтин, сложи върху препечената филийка ябълки и кашкавал, намажи я с крем от авокадо или хумус – с тостера можеш да направиш храненето си вълнуващо и разнообразно. Въпреки, че това наистина е филийка хляб, но все пак повече от това: сложи я в тостера, включи на комфортна степен, и вече можеш да похапнеш като гурме. Това не е любимият кухненски уред само на отслабващите и пазещите диета, една хрупкава филийка е лека храна по всяко време. Идеална е за започването на сутринта, и е съвършена и с вечерята. Трохите, събрали се в поставката на тостера, можеш да отстраниш с едно движение. Тези професионални и модерни уреди не заемат почти никакво място в кухнята, остават незабележими в един от ъглите. Лесно се поддържат и при непрекъсната употреба. Приготвяй вкусни печива с функцията за размразяване: с едно натискане на копче можеш да размразиш и изпечеш замразеното тесто. А с таймер функцията няма да изгориш хляба, внимава и вместо теб, за да можеш да сложиш на чинията си перфектни хапки. Избери от асортимента уред, който наистина изпича равномерно всяка филия!

Цени на тостерите: всеки ден в действие
Каква ли е разликата между тостер и тостер, какво си струва да се избере от богатия избор? С цената на тостера можеш да осъществиш много здравословно, диетично хранене, но между приготвените филийки хляб може да има видими разлики. И един добре проектиран базов уред равномерно изпича поставения в него продукт, и когато е готов го издава, но ако го искаш за честа употреба, избери един по-мощен уред. В замяна за по-високата цена на тостера, ще можеш дълго време да започваш сутрините си свеж. Спестява ти време, ако не се налага постоянно да се притесняваш дали тостерът няма да пригори следващата филийка! Открий го отново, ако вече не е в менюто ти, защото можеш да получаваш у дома хранителната закуска, освен това, като начало и не е нужно повече от една пълнозърнеста филийка! Толкова е добър, че дори ще го препоръчаш на приятелите си!