BLACK FRIDAY Информация

Всичко което е добре да се знае!


 

Kакво трябва да се знае за промоцията?

Продуктите включени в промоцията са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Един клиент може да поръчва само по един продукт (един брой) от един и същ модел.

 

 

Как може да се пазарува?

Както и до сега, с валидна регистрация в сайта www.edigital.bg .

Внимание! Добавянето на продуктите в кошницата не означава резервирането им! Продуктите се считат за резервирани едва след изпращане на поръчката и получаване на потвърждаващ имейл.

 

 

какви са начините за доставка?

Поръчките от промоцията Black Friday ще бъдат доставени с куриерска служба ЕКОНТ до посочен адрес в България, в срок от 1 до 2 седмици.

 

Какви са начините на плащане?

Продуктите могат да бъдат платени след финализирана поръчка:

  • предварително по банков път
  • с наложен платеж, на куриера при доставка след преглед и тест до 15 мин.

 

Какво се случва с поръчката?

След успешно изпратена поръчка, ще получиш незабавно потвърждение за това на електронната си поща. След като поръчката бъде предадена на куриер за доставка, отново ще те информираме в имейл за това.

 

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОРЪЧКАТА СИ?

Продуктите ще тръгнат на път още на следващия ден. Поради увеличения брой поръчки по време на промоцията Black Friday, доставките ще се осъществят с известно забавяне. Куриерска служба ЕКОНТ ще се свърже с вас по телефона преди доставката.

 

Как може да се промени/анулира поръчката?

Поръчката може да се промени/анулира в Личния профил под „Поръчки” докато не е издадена фактура за нея.

 

 

За допълнителни въпроси
Вижте отговорите на Често Задавани Въпроси (FAQ) или се свържете с нас на
shop.edigital.bg или на телефон: 02-437-2466

 

* На 16. ноември 2018 година Еxtreme Digital ще организира промоционална кампания наречена "Black Friday". Промоцията ще трае само един ден -от ранни зори до полунощ в петък, 16 ноември. Промоцията е валидна само до изчерпване на количествата, като броят на продуктите участващи в кампанията е ограничен. От един един имейл, eдин клиент може да поръчва само по един продукт (един брой) от същия модел. За поръчки, при които не се спазва това правило фирмата си запазва правото да ги анулира.  Добавянето на продуктите в кошницата не означава резервирането им! Всяка една поръчка се смята за финализирана, когато клиентът получи имейл-потвърждение за успешно направена поръчка. Внимание! Информация относно сроковете за доставка ще бъде изпратена допълнително, на имейл адрес даден при поръчката. Еxtreme Digital си запазва правото да промени, продължи или съкрати промоционалните оферти по всяко време, но само след публикуване на тази информация в сайта www.edigital.bg. Всяка поръчка се доставя до България за 5.99 лв. от куриерска служба Еконт. Поръчките могат да бъдат доставени на адрес или до офис на Еконт. 

 

 

Нямаш още регистрация при нас? Регистрирай се  за да можеш да регистрираш лесно поръчките си по време на Black Friday, регистрирай се сега и влез в акаунта си. Попълни цялата необходима информация в него, включително адреса за доставка, на който искаш да получиш продуктите си. Можеш да вземеш пратката си и от най-близкия до теб офис на Еконт.

Тази информация беше полезна за1 от 1 човека.

Въпроси и отговори