Продукти в категорията

Мобилни телефони (259)

Мобилни телефони (259)

Намерени резултати: 259
Подреди

Намерени резултати: 259

Най-популярните продукти

Пътеводител за мобилните телефони

Мобилните телефони се превърнаха в абсолютно необходими устройства в наше време. От най-малките, до най-големите, почти всеки ги използва. Надминавайки обикновените си основни функции, мобилният телефон е много повече от въплъщението на безжично приемане на започване на обаждания. В света на 4G и смартфоните, тези в тези устройства носим спомените си – под формата на снимки, с помощта на интернет ни дават безкрайни лексикални знания, и чрез тях поддържаме връзка с любимите ни хора, с приятелите си. Въпреки че привидно всички имат едни и същи или поне подобни качества, много функции и характеристики помагат да решим точно кой мобилен телефон да изберем.

Традиционно или смарт устройство?
Въпреки че смартфоните могат да се похвалят с много по-богат избор от функции, понякога едно по-просто устройство оказва по-добра услуга. Традиционните мобилни телефони отлично изпълняват всички основни функции, които се очакват от един телефон. Може би най-важното им предимство е в техния дизайн, защото освен че са по-малки – което го прави по-лесни за използване, имат истински физически бутони, което може да бъде асо коз за тези, които не обичат сензорния екран. Сред тях често се среща удароустойчив телефон, който е отличен избор за вършещите тежка физическа работа. Не е за пренебрегване и капацитетът на батерията им, един традиционен мобилен телефон обикновено издържа много повече от един смартфон.

Телефоните от ново поколение ни водят в много по-различен свят. Както и името им подсказва, с умни, интелигентни функции, привличат купувачите. Тези телефони функционират напълно като универсално мултимедийно устройство. С тях можем да сърфираме в интернет, да снимаме, да играем. Техните услуги обхващат почти всички виртуални области на нашия живот. С тяхна помощ можем винаги да поддържаме връзка, навигационните им програми ни упътват, навсякъде и по всяко време можем да убиваме времето с тях, даже можем да ги използваме за работата си.

Мобилният телефон като стилен аксесоар
С развитието на технологията се развиваше и стилът, и в тази област стана още по-разнообразен. Тъй като телефонът е неразделна част от ежедневието ни, важно е да отговаря и на нашите естетически нужди. За щастие, дизайнерите се стараят да обслужат напълно всички очаквания. От мини мобилния телефон до фаблета, от правоъгълния до заобления, от колоритния до елегантния, в асортимента има всякакви форми, цветове или десени, даже и текстури. А добре избраният мобилен телефон отразява нашия стил, и функционира като стилен аксесоар.

Дисплей: безкрайни вариации на размер и резолюция
Най-важният компонент на мобилния телефон е дисплеят. Неговото избиране също зависи от много фактори. Размер, резолюция, технология… Важно е да знаем точно какво искаме. Телефоните с по-малък дисплей са по-удобни за използване, носене, а по-големият дисплей осигурява по-точна, по-красива картина. По отношение на резолюцията, колкото по-високи са стойностите, тоест колкото по-висока е плътността на пикселите, толкова по-приятна е картината. Производителите се опитват да сътворят най-красивите, най-ярките цветове, затова се повишава и показателят дълбочина на цвета. Освен това си струва да се обърне внимание и на светлосилата, за да можем да виждаме съдържанието на мобилния телефон и при силна слънчева светлина, съответно е благоприятно да се избере устройство, което осигурява пълен ъгъл на виждане.

Екстри
При закупуване на телефон е добре да сме наясно какви са индивидуалните характеристики на избраното устройство. Възможностите за избор и тук се простират до безкрайността, но има някои важни характеристики, които могат да ни бъдат особено полезни. Такава е например технологията Dual SIM. Мобилните телефони с двоен SIM слот са в състояние едновременно да работят с две SIM карти. По този начин предотвратяват възникването на такива проблеми като мрежови смущения в пограничните райони, скъпи тарифи или нежелани обърквания на деловите и лични обаждания. Не е безразлично и това, с каква камера е оборудван телефонът ни. Мулти-мегапикселовите камери, които евентуално са оборудвани с LED светкавица, могат да правят по-реалистични снимки, и ако мобилният телефон позволява, можем директно да редактираме направените шедьоври. Може да бъде полезно и това, ако телефонът е водоустойчив и прахоустойчив, както и удароустойчив и устойчив на надраскване, освен това ще се пощадим от зависимостта от оператора, ако изберем мобилен телефон независим от SIM картата.

Производители на мобилни телефони и техните неизчерпаеми предложения
На пазара много производители предлагат своите продукти. Кой от тях ще изберем, може да зависи от нашата лоялност към дадена марка, референциите или изгодните оферти. Като цяло, може да се каже, че всеки производител е много добър в нещо, и навсякъде има по-евтини и по-качествени мобилни телефони. Там са великолепните китайски телефони и надеждните финландски, изборът е неизчерпаем.

В тази категория можете да намерите продуктите на Akai, Alcatel, Apple, Asus, Blackberry, Cat, Concorde, Doogee, Honor, HTC, Huawei, LG, Motorola, Navon, Nokia, Panasonic, Samsung, Sony, Xiaomi, ZTE и от други производители. В асортимента на Extreme Digital ще намерите всичко сред независимите от SIM картата и удароустойчиви телефони, в различни размери, цветове, разнообразие от марки и цени.