E-book четци (12)

Намерени резултати: 12
Подреди

Намерени резултати: 12

Най-популярните продукти

Четци за е-книги за любителите на четенето

В днешния дигитализиращ се свят почти всичко може да се намери във виртуална форма. Не правят изключение и книгите. В електронните библиотеки можем да намерим много четива, и за да могат те бъдат по-лесно достъпни, Extreme Digital предлага широка гама от четци за е-книги.

Изборане на подходящ дисплей
Важен решаващ фактор при покупката на четеца за е-книги в дисплеят. На разположение е богат избор от 5 до 9,7 инча. По-големият екран осигурява по-добра четливост. Не е все едно и каква е неговата резолюция, в случай на по-висока резолюция, качеството на картината допълнително се подобрява, и това също допринася за удоволствието при четене.

За апаметта
Важна характеристика на четеца за е-книги е размерът на неговата памет. От това зависи колко книги се побират на устройството. Очевидно е, се с повече памет можем да съхраняваме повече книги. Ако наличната памет все още не е достатъчна за нашата колекция, с външна памет, например microSD карта, можем да увеличим капацитета.

Управление на формат, тоест какво може да отвори четецът за е-книги
Не е зле да сме наясно четецът за електронни книги какви файлови типове поддържа. По-голяма част от книгите е достъпна в PDF формат, затова почти всеки четец за електронни книги може да го използва. Добре е, ако устройството отваря и DOC файловете, така на него не само можем да четем любимите си романи, а можем да прегледаме и word документи. За да не се пропускат важни елементи, например при изучаването на професионални книги, XLS съвместимият четец за електронни книги показва и таблиците. Даже има устройства, които са способни да боравят с JPG или GIF файлове, по този начин снимки и видео могат да обогатяват нашите четива.

Производители и видове
Пазарът на производителите на четци за електронни книги далеч не е толкова наситен, както в случая на мобилните телефони. Но всяка компания излиза с различни модели. Различните размери и характеристики помагат да направим избор при покупка на четец за електронни книги. Там са например четците за електронни книги на Kindle, или другите прекрасни устройства, изборът зависи само от теб.

В тази категория ще намерите следните марки: Alcor, Koobe, Pocketbook.