Уважаеми клиенти!

С цел подобряване на услугите, от 11 юни доставките се изпълняват в България от куриерска фирма ЕКОНТ. За всички пратки е осигурен преглед и тест на място преди плащане! Тъй като към момента още не е завършен напълно процесът на синхронизация и подаването на данните към новия партньор,  възможни са технически грешки в системата, молим за вашето търпение! Ако в този тестов перод  не ви позволят преглед, моля свържете се с нас и ние ще потвърдим това Ваше право при куриерската фирма. Програмистите работят на това, тази услуга да фигурира автоматично на товарителниците.

Не приемайте пратка без преглед на място преди плащане!

Благодарим Ви за разбирането!

Екипът на Extreme Digital

E-book четци (14)

Намерени резултати: 14

Category

Четци за е-книги за любителите на четенето

В днешния дигитализиращ се свят почти всичко може да се намери във виртуална форма. Не правят изключение и книгите. В електронните библиотеки можем да намерим много четива, и за да могат те бъдат по-лесно достъпни, Extreme Digital предлага широка гама от четци за е-книги.

Изборане на подходящ дисплей
Важен решаващ фактор при покупката на четеца за е-книги в дисплеят. На разположение е богат избор от 5 до 9,7 инча. По-големият екран осигурява по-добра четливост. Не е все едно и каква е неговата резолюция, в случай на по-висока резолюция, качеството на картината допълнително се подобрява, и това също допринася за удоволствието при четене.

За апаметта
Важна характеристика на четеца за е-книги е размерът на неговата памет. От това зависи колко книги се побират на устройството. Очевидно е, се с повече памет можем да съхраняваме повече книги. Ако наличната памет все още не е достатъчна за нашата колекция, с външна памет, например microSD карта, можем да увеличим капацитета.

Управление на формат, тоест какво може да отвори четецът за е-книги
Не е зле да сме наясно четецът за електронни книги какви файлови типове поддържа. По-голяма част от книгите е достъпна в PDF формат, затова почти всеки четец за електронни книги може да го използва. Добре е, ако устройството отваря и DOC файловете, така на него не само можем да четем любимите си романи, а можем да прегледаме и word документи. За да не се пропускат важни елементи, например при изучаването на професионални книги, XLS съвместимият четец за електронни книги показва и таблиците. Даже има устройства, които са способни да боравят с JPG или GIF файлове, по този начин снимки и видео могат да обогатяват нашите четива.

Производители и видове
Пазарът на производителите на четци за електронни книги далеч не е толкова наситен, както в случая на мобилните телефони. Но всяка компания излиза с различни модели. Различните размери и характеристики помагат да направим избор при покупка на четец за електронни книги. Там са например четците за електронни книги на Kindle, или другите прекрасни устройства, изборът зависи само от теб.