Системи за домашно кино, Плеъри & Озвучение (369)

Намерени резултати: 369
Подреди

Намерени резултати: 369

Най-популярните продукти

Система за домашно кино за гледане на кино у дома

Кой не би искал една система за домашно кино в своето жилище, за да се насладите на любимите си филми в истински кино качество? Extreme Digital сега предлага тази възможност, и предлага широка гама от комплекти за домашно кино, от различни производители, различни видове, на достъпна цена.

Комплект или събрана по избор
Една пълна система за домашно кино обикновено се състои от комбинацията на комплект говорители 5.1, DVD или Blu-Ray плейър, и усилвател за домашно кино. Това може да бъде окончателно сглобена, интегрирана система, или дори съвкупност от свободно избрани компоненти. Инсталирането на предварително събраните комплекти е по-лесно, по-просто, но по качество може да изостане от една свободно избрана комбинация по наш вкус.
Ако решим да изберем свободно от предлаганите възможности, важно е да изберем добре настройващи се един към друг компоненти! Например, не е целесъобразно да се смесват продуктите на различни производители, и ако може, е добре да останем в рамките на едно продуктово семейство. Въпреки, че една добре подбрана система може да бъде с категории по-качествена от интегрираните видове, няма да навреди, ако имаме малко познания, и особено грижовно създадем системата си за домашно кино, защото няколко лоши решения могат да доведат до оглушителен звук.

Радио усилвател – управляващото устройство
Централното управление на системата за домашно кино е радиоуправлението. С него можеш да управляваш звученето, силата на звука на тонколоните, и всичко останало. Повечето от днешните модели вече са способни на видео превключване, така и картината може да следва аудио промените.

Същността на системата за домашно кино: тонколоните
Ако умът на системата за домашно кино е радиоустройството, то нейната сила не е друго, освен тонколоните. Традиционният комплект тонколони за система за домашно кино се състои от пет сателитни тонколони и един субуфер. Всъщност, това са основните елементи на комплектите за домашно кино, които осигуряват перфектния пространствен звук. Но за да бъде безупречен, трябва правилно да се разположат. Ето защо, в случай на закупуване на система за домашно кино, трябва непременно да вземем под внимание наличното пространство. Експериментирай с тонколоните, и пробвай да ги разместиш така, че да звучат възможно най-хубаво (например, предните тонколони звучат добре на нивото на ушите, а субуферите - в ъглите на стаята)! Ако няма възможност за 5.1 или по-голяма система, избери комплект тонколони 2.1, или трилентова тонколона.

Висок клас и екстри
Сред устройствата от висок клас можем да се срещнем с такива екстра функции, като безжична свързаност или DVD записвач, евентуално 6.1 система, която осигурява DTS звук, и някои комплекти вместо от шест отделни тонколони, се състоят от по-малко, консолидирани устройства. Даже има и интелигентни устройства, които анализират акустиката на помещението, и на базата на това автоматично оптимизират настройките.

В тази категория ще намерите следните марки: 1more, 808 audio, Acme, Akai, Alphatronics, Audiopro, Awei, Blackmagic design, Bose, Divoom, Energy sistem, Gogen, Gpo, Hertz, Hisense, Hoco, Huawei, Hyundai, Jbl, Kygo, Lamax, Lenco, Lenovo, Lg, Logitech, Mac audio, Magnat, Media-tech, Mpow, Natec, Nedis, Niceboy, Panasonic, Philips, Pioneer, A plus, Polk audio, Raidsonic, Remax, Riva, Sal, Samsung, Sangean, Savio, Sencor, Sharp, Sony, Stell, Tellur, Trevi, Trust, Vifa, Wavemaster, Wilson, White shark, Xblitz, Xiaomi, Yenkee.