161,00 лв.

Подобни налични продукти

Външен хард диск Toshiba Canvio Ready 2,5" 2TB USB3.0, черен (HDTP220EK3CA)

-

Капацитет: 2TB
Размер: 2,5"
USB 3.0

Описание »

Изчерпан продукт

  • Пристигане на склад : 9.04.2020 г.

Цветови варианти

Външен хард диск Toshiba Canvio Ready 2,5Toshiba Canvio Ready 2,5

Описание на продукта

БЪРЗО, ПРОСТО СЪХРАНЕНИЕ


Външният хард диск на Toshiba Canvio Ready с технология USB 3.0 осигурява до 5 GB / секунда пренос на данни, а с технологията Plug and Play можете незабавно да запазите и да осигурите до 3TB данни на това компактно и преносимо устройство. Планирането на натоварването на Canvio Ready помага да се предотврати повреда на диска при носене, а детекторът на вибрации прекъсва устройството в случай на физическо въздействие, за да запази вашите файлове напълно защитени.

ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ ЕДНО МЯСТО
Canvio Ready се предлага в различни размери до 3 ТБ капацитет. Така че искате да запишете всяко съдържание, било то документи, снимки, филми или всичко това, Canvio Ready е идеалното преносимо решение за съхранение на данни.


СКОРОСТ НА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ВЪЗМОЖНИ ДАННИ
Canvio Ready осигурява ултра-бързи, по-стари устройства с USB 3.0 технология, която ви позволява да записвате вашите документи, изображения, филми и други файлове със скорост до 5 GB / секунда.


НЕЗАБАВНА ИЗПОЛЗВАНЕ
Canvio Ready може да се използва без инсталиране и изчакване - просто свържете устройството си, запазете файловете си, след което изберете и стартирайте. Canvio Ready е чудесен избор за заети потребители, които търсят бързи и лесни решения за съхранение.


Проектиран за сигурност на данните
Освен че предлага компактна, и стилна визия, Canvio Ready предлага много функции за защита на данните ви. Конструкцията на натоварване на рампите предотвратява вътрешното износване при носене, а детекторът на вибрации изключва устройството в случай на физическо въздействие, така че винаги можете да знаете, че вашите данни са в безопасност.

Пълно описание

Спецификации на продукта

-
Арт.№:
421824
Производител
TOSHIBA
Гаранция
2 г.
Размер
2,5 инча
Капацитет
2048 GB GB
Оборот
5 400 RPM
Вътрешна памет
32MB MB
Интерфейс
USB 3.0
Спецификации

Оценки и ревюта на клиенти

Средна оценка на клиенти

5 звезди
0
4 звезди
0
3 звезди
0
2 звезди
0
1 звезда
0

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...