szolgáltatás

 

Кои сме ние?

 

 

 

Кои сме ние?

Ние в Extreme Digital ден след ден се трудим да осигурим удоволствието от онлайн пазаруването с което винаги бързо и удобно можете да получите това, което желаете. С богат асортимент от продукти, с няколко начина на плащане и доставка до вкъщи, с висококачествени услуги, вие ще бъдете обслужени по-възможно най-добрия начин, за да бъдете сигурни, че сте взели най-доброто решение избирайки нас.

 

Освен с големия асортимент от електро и фото техника, ние ви очакваме и с много други продуктови категории. Чрез постоянното разширяване на продуктовата гама и осигуряване на възможно най-добри условия и удобни услуги, ние се стремим да предоставяме изключителни оферти на нашите клиенти.

 

Целта ни е наред с класическите електрически продукти (развлекателна техника, преносими компютри и информационни технологии, смартфони, таблети, фото и видеоапарати) да осигурим на нашите клиенти в най-кратки срокове нови, представляващи интерес продукти от кухненското домакинството и от дома и офиса като цяло. С развита логистика и огромен продуктов склад сме на вашe разположение!

 

Защо да изберете нас?

Винаги се стремим да дадем повече от колкото очаквате. Лесно и бързо можете да сърфирате и пазарувате в нашия сайт, както и да изберете удобен за вас начин на плащане и доставка до вкъщи. С многобройни допълнителни услуги като продуктова поддръжка или такива, целящи вашето удобство по време на пазаруване ние се стремим да получите повече отколкото сте очаквали и да останете доволни от покупката. Това е за вас! Непрекъснато разширяващото се продуктово портфолио всеки ден ще ви изненада с най-новите продукти на пазара. Освен услугата 14 дни право на връщане, предлагаме и безплатна доставка до вкъщи над сумата от 130 лв.

 

 

Как започна всичко?

Extreme Digital стартира през 2001-ва година под управлението на двама млади унгарски предприемачи. В началото е още малък бизнес занимаващ се с продажба на компютри и компютърни части. През 2003-та година вече разполага с два магазина и един сервизен център. През 2004-та година фирмата е първа по рода си в Унгария, която започва да търгува с цифрови и DSLR фотоапарати и компютърна техника по интернет.Осъзнавайки новата тенденция - електронна търговия, фирмата продължава многократно да расте. През 2005-та година се отваря нов магазин в Mall Mammut в Будапеща, който и до ден днешен е един от най-привлекателните магазини и шоуруми в градът, където са изложени най-новите и модерни продукти от пазара. През 2007-ма година дневната посещаемост на уеб страницата на Extreme Digital превишава двайсет хиляди души. Основавайки стратегическото развитие на фирмата с инвестицията на швейцарската фирма Softcom Informatik AG, Extreme Digital се превръща в акционерно дружество.През следващите години се отварят магазини в цялата страна, като през 2011-та година общият им брой достига дванайсет. Междувременно през 2010-та година Extreme Digital открива своите електронни магазини извън Унгария, като първо стъпва в Чехия и Словакия а през 2011година и в Румъния. През 2013 година започва дейността си в Хърватия, а 2015 година отвориха своя уеб магазин и в Словения.

 

Какво ни очаква в бъдеще?

Днес на унгарския сайт привличаме повече от 70.000 посетители дневно и още толкова посетители пристигат от чуждестранните ни сайтове. С още по-голям склад и разширен централен офис се стремим да услужим своите клиенти. Разширяването на чуждестранните пазари не спира до тук. Tази година  откриваме свой  електронен магазин и в България!