szolgáltatás

Кои сме ние?

 

Кои сме ние?

Ние в Extreme Digital ден след ден се трудим да осигурим удоволствието от онлайн пазаруването с което винаги бързо и удобно можете да получите това, което желаете. Предлагаме ви богат асортимент от продукти, конкурентни цени и постоянни  промоции както и доставка до вкъщи, Поръчайте лесно и удобно от вкъщи, останалото е наша работа! Вие ще бъдете обслужени по-възможно най-добрия начин, за да бъдете сигурни, че сте взели най-доброто решение избирайки нас.

 

Чрез постоянното разширяване на продуктовата гама и осигуряване на възможно най-добри услуги и ниски цени, ние се стремим да предоставяме изключителни оферти на нашите клиенти.

 

Целта ни е наред с класическите електрически продукти (развлекателна техника, преносими компютри и ИТ продукти, смартфони, таблети, фото и видеоапарати) да осигурим на нашите клиенти в най-кратки срокове нови, представляващи интерес продукти от дома и офиса като цяло. С развита логистика и  продуктов склад от общо 8000m² сме на вашe разположение!

 

Как започна всичко?

Extreme Digital стартира в Унгария, през 2001-ва година под управлението на двама млади унгарски предприемачи. В началото е още малък бизнес занимаващ се с продажба на компютри и компютърни части. През 2003-та година вече разполага с два магазина и един сервизен център. През 2004-та година фирмата е първа по рода си в Унгария, която започва да търгува с цифрови и DSLR фотоапарати и компютърна техника по интернет.Осъзнавайки новата тенденция - електронна търговия, фирмата продължава многократно да расте. През 2005-та година се отваря нов магазин в Mall Mammut в Будапеща, който и до ден днешен е един от най-привлекателните магазини и шоуруми в градът, където са изложени най-новите и модерни продукти от пазара. През 2007-ма година дневната посещаемост на уеб страницата на Extreme Digital превишава двайсет хиляди души. Основавайки стратегическото развитие на фирмата с инвестицията на швейцарската фирма Softcom Informatik AG, Extreme Digital се превръща в акционерно дружество.През следващите години се отварят магазини в цялата страна, като през 2011-та година общият им брой достига дванайсет. Междувременно през 2010-та година Extreme Digital открива своите електронни магазини извън Унгария, като първо стъпва в Чехия и Словакия а през 2011 година и в Румъния. През 2013 година започва дейността си в Хърватия, а 2015 година отвориха своя уеб магазин и в Словения. След откриването на онлайн магазин в България през 2016г.,от 2018г. Екстрим Диджитъл е вече и в Австрия и Германия!

Какво ни очаква в бъдеще?

Днес на унгарския сайт привличаме повече от 70.000 посетители дневно и още толкова посетители пристигат от чуждестранните ни сайтове. С още по-голям склад и разширен централен офис се стремим да услужим своите клиенти. Разширяването на чуждестранните пазари не спира до тук...