Уважаеми клиенти!

Кол центърът на Еxtreme Digital ще бъде затворен на 23 октомври 2017г., заради национален празник и неработен ден в Унгария. Моля изпратете вашите запитвания на [email protected] Имейлите ще бъдат обработени на 24 октомври 2017 г. Поръчки, направени между 20 и 23 октомври, ще тръгнат на път най-рано на 24 октомври! Благодарим Ви за търпението и разбирането!

Абсорбатори

Намерени резултати: 19

Аспиратор – За кухня с приятна миризма

Най-после можем да се сбогуваме с неприятното усещане и по време на готвене, с помощта на аспиратора силните миризми и високата влажност вече са в миналото: дрехите запазват свежестта си и тапетите не попиват миризмата на лук или пипер. Модерен аспиратор можеш да настаниш в кухнята даже и ако трябва да решиш въпроса на много малко място. В асортимента наред с традиционните уреди, ще намериш и вградени, стенни, и прибиращи се модели. С регулируемата мощност на засмукване можеш за минути да премахнеш неприятните миризми, за комфорта на трудно проветримите жилища това е особено важно! Аспираторите от ново поколение са не само ефективни, но и много красиви: ако искаш стилен дом, потърси дизайна, подходящ за твоята кухня. Какъв тип аспиратор подхожда за твоя дом? Имаш ли необходимост от по-мощен уред? Къде ще монтираш аспиратора?

В асортимента на Extreme Digital наред с традиционните аспиратори ще намериш и ултра модерни уреди, разгледай богатия избор!

Аспираторът ще се побере на всякакво място
Кухнята вече е реновирана, но си забравил аспиратора, или просто сега искаш да допълниш домакинството си с този полезен уред? Можеш да бъдеш спокоен, защото без проблем се адаптира към оборудването на твоя дом. В допълнение към традиционните видове, вече са на разположение и аспиратори, които се монтират на тавана. Но ако си разположил печката си в ъглова част, можеш да го монтираш и там! Кухненският плот, шкафовете и хладилникът е наистина стесняват възможностите ти, но модерният аспиратор се адаптира и към това предизвикателство. Важно е да го монтираш в близост до повърхността за готвене, за да можеш непосредствено да отстраниш неприятните миризми. Ако кухнята ти е трудно проветрива, с един аспиратор с подходяща мощност и тогава можеш да освежаваш въздуха. Избери от асортимента един практичен уред, който лесно се разполага.

Намалява жегата
Улеснява процеса на готвене, освен това можеш ефективно да проветряваш, като по този начин можеш по-добре да защитаваш предметите в жилището си от неприятни миризми. Оптимизира и високата температура на домакинството, за да можеш комфортно да подготвиш обяда. Прекарваш много време в близост до печката? Тогава за теб е подходящ уред, вграден в комин. Може всичко, което очакваш от един аспиратор, ефективно се справя и с по-голямо количество пара, и с по-силните миризми. Идеален за малки кухни, освен това е много красив. Така че е не само полезен, но и подхождащ за стила на домакинството уред решава въпроса с вентилацията.

Опазва стените и мебелите
Високата влажност е вредна, освен неприятното усещане оставя следи по стените и мебелите. Всъщност, с аспиратора опазваш не само кухнята, но и целия си дом. Ако печката ти не е до стената на камината, а в средата на кухнята, удобното готвене без миризми можеш да осигуриш с помощта на тип, монтиран на тавана. Преди монтирането на аспиратор над остров, провери добра ли е издръжливостта на повърхността, защото тези уреди са по-големи. За съжаление, те не могат да се монтират на окачен таван.

Поддържа дома ти свеж
Нямаш време да готвиш, рядко си в кухнята? И тогава си струва да оборудваш дома си с аспиратор. Не само се справя безмилостно с неприятните миризми, с негова помощ можеш да решиш и обмена на въздуха в трудно проветрими части, като по този начин осигуряваш по-приятна усещане в дома си. През зимата също е практичен, не е необходимо да отваряш прозореца, достатъчно само да включиш аспиратора. Традиционните видове са идеално подходящи за тази цел, лесно се побират между кухненските мебели, и ако даже рядко го използваш, цената на аспиратора се изплаща даже само с това.

Можеш да го скриеш и в кухненските мебели
В по-малко жилище имаш нужда от по-практично решение, ако искаш да обзаведеш дома си спестявайки място. И за кухнята избери такъв аспиратор, който може да се монтира към съществуващи мебели, тоест можеш ефективно да се справяш с миризливия и влажен въздух, без да бъде използвана нова празна повърхност. Издърпай го, когато ти е необходим, и да го бутни обратно, ако вече си свършил. Почти не се забелязва, така умело се скрива в домакинството ти. Въпреки, че е наистина малък, той е способен на мощна работа. Погледнете в асортимента, какви мощности предлагат тези аспиратори.

Цена на аспиратора: така вземи решение
Вече и за домашна употреба се продават по-малки обезмирисяващи уреди, които въпреки това работят с доста висока ефективност. Цената на аспиратора добре отразява това, дали става дума за традиционен уред, или за уред с модерен дизайн. Преди окончателното решение си струва да се обмисли, къде в домакинството можеш да го използваш идеално, извън стената ли трябва да бъде подаден въздуха, или ще се движи във вентилационна система. Необходим ли е уред с по-голяма издръжливост, или за теб е достатъчен продукт, произведен е по-рядко ползване? Цената на аспираторите се определя от много фактори, не е необходимо непременно да купиш най-скъпия уред, ако не можеш да се възползваш от предимствата му. Избери от асортимента оптимално!