1 196,96 лв.

Samsung QE55Q60AAUXXH UHD QLED Smart LED телевизoр

В наличност

В наличност

Гаранция: 2 г.
Диагонал на екрана: 55" (138 cm)
Резолюция: 3840x2160 Pixel
Свързаност: Вграден Wi-Fi,Bluetooth,HDMI,USB,LAN,Оптичен,CI+,Аналогов Koax

F
Описание »

Кога ще го получа?

 • Доставка до адрес или офис на Еконт: 49,99 лв. 4 - 5 работни дни Виж детайли!

Подобни продукти

Описание на продукта

Живи, дълготрайни цветове от Quantum Dot

Един милиард нюансa с Quantum Dot, 100% цветен обем с Quantum Dot. Технологията Quantum Dot предлага най-доброто изображение, което някога сте виждали. Със 100% цветен обем, Quantum Dot поема светлината и я превръща в нещо невероятно, при всяко ниво на яркост.

* 100% цветен обем, измерен в режим Movie и цветово пространство DCI-P3, VDE сертифициран.

Оптимизиран цветен тон на подсветката за интензивен контраст

Технологията Dual LED осветление предлага по-смел и прецизен контраст и регулира цветовия тон, за да отговаря перфектно на вашето съдържание.

Широка гама от контраст и кинематографично изживяване

Quantum HDR. Всеки нюанс и детайл оживяват с богат, прецизен цвят и по-дълбок контраст. Динамичното картографиране на HDR10+ тонове променя цвета и контраста, сцена по сцена, позволявайки ви да оцените и най-малките детайли.

Интелигентността зад грандиозния образ и звук - Quantum 4K процесор

Процесорът Quantum 4K осигурява пълна производителност, интелигентно оптимизира изображението, звука и много други, за да ви осигури наистина впечатляващо гледане.

Виртуален динамичен звук

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite). 3D съраунд звук, заедно с превъзходната виртуална аудио система, ще ви позволи да се потопите напълно в това аудио изживяване.

Телевизор и саундбар в перфектна хармония

Q-Symphony. Заобиколете се с телевизионен звук и саундбар, организирани в хармония. Q-Symphony позволява уникален начин за високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно за по-добро покритие, без да деактивират високоговорителите на телевизора.

* Q-Symphony се предлага само със съвместим саундбар. Проверете дали Q-Symphony е съвместим със спецификациите на саундбара.

Звук, адаптиран към вашето съдържание

Adaptive Sound. Технологията Adaptive Sound чрез интелигентност на аудио сцената оптимизира звука въз основа на анализа на възпроизведената сцена в реално време в зависимост от вида на съдържанието.

По-грациозен и по-тънък от всякога

AirSlim. С много тънък профил, той позволява на телевизора лесно да се интегрира във вашето околно пространство, за минималистичен и елегантен външен вид.

Размерът, който отговаря на вашето пространство

Регулируема опора. Регулирайте височината и разширете пространството на стойката на телевизора, за да отговаря на вашето пространство.

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Съотношение 21:9 и 32:9 осигуряват допълнителната зона за гледане, от която се нуждаете, за да увеличите максимално игровото си изживяване и да спечелите. Оптимизирайте играта си с Game Bar, екранно меню, което ви позволява да правите корекции в реално време на съотношението на екрана, проверка на забавяне на входа, FPS, HDR, настройки на безжични слушалки и много други.

Реагира незабавно на вашите команди

Режим Auto Low Latency. Auto Low Latency (ALLM) оптимизира вашето гейминг изживяване, така че имате по-голям контрол с ненужно забавяне на входа. Насладете се на плавни игрови сесии, в най-впечатляващата им форма, без ефекти на размазване и трептене.

Работите и се учите от вкъщи

Компютър на телевизора. Наслаждавайте се на всичко, което можете да направите. Лесен достъп до вашия компютър, лаптоп и мобилно устройство директно от телевизора.

Вижте всичко на един екран - Multi View

Гледате едновременно телевизията и мобилния си телефон, на един и същ екран. Независимо дали става въпрос за спортна статистика на живо или ръководства за видеоигри, сега свързвате телефона и Multi View толкова просто.

Просто докоснете, за да се свържете

Tap View. Възпроизвеждането на филми или музика от мобилния ви телефон към телевизора е лесно с едно докосване. Когато докоснете мобилния телефон до телевизионната рамка, той автоматично се разпознава и моментално възпроизвежда любимия ви филм или шоу. Сега е бързо и лесно да прехвърлите желаното съдържание към телевизора и да се насладите на по-нататъшно непрекъснато гледане.

Вие контролирате стари и нови устройства

SmartThings. Позволете на вашия телевизор автоматично да разпознава, да се свързва незабавно и интуитивно да показва всички устройства около телевизора. SmartThings не само приема мобилни/cam/IoT/Smart устройства, но включва и по-стари устройства. След като устройствата са свързани, управлението им е толкова лесно, колкото използването на One Remote.

SMART телевизор с QLED екран, голям диагонал и 4k резолюция

Яснотата на изображението и цветовият контраст се предоставят от HDR, Dual LED, Mega Contrast и Supreme UHD Dimming технологии, а качеството на звука от Dolby Digital Plus и Adaptive Sound технологии;
Телевизорът е оборудван с Wi-Fi и Bluetooth връзка, а като интерфейс се изброява: 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI+ порт и 1 S/PDIF порт;

Операционна система TIZEN, проектирана от Samsung със стрийминг приложения като Netflix, Youtube и HBOGo

Изпълнение с Quad Core процесор, Screen Mirroring през Android и Ios, и Bixby Smart Voice Assistant.
SMART телевизорът на Samsung с тънък и модерен външен вид е подходящ за всяко жилищно пространство. Вече можете да видите дори фините детайли на всяка сцена, както в светли, така и в тъмни сцени, благодарение на HDR технологията и 4K резолюция. Големият диагонал ви позволява да видите цялата картина, като всичко става много реално на по-голям екран. Имате лесен достъп до съдържанието и опростен контрол чрез едно дистанционно управление и неговата операционна система Tizen. Повече връзки и съвместимост благодарение на 8 порта и интегрирани безжични технологии, които ви позволяват да се свързвате с много устройства, принадлежащи на други марки.

SMART телевизора е оборудван с функция за свързване към интернет чрез безжична мрежа, която позволява сърфиране в интернет или използване на стрийминг приложения, като Netflix, Youtube и HBOGo. Той има 4K резолюция, еквивалентна на съотношение на страните от 3840 x 2160 пиксела.

Видео и аудио функции:

Технологията HDR разширява обхвата на скоростта на контраста и цветовия диапазон, допринасяйки за реализма на изображението. Supreme UHD Dimming е технология, която може да промени яркостта на частите на екрана, за да покаже по-добре изображението и да създаде по-дълбоко черно, когато е необходимо. Dolby Digital Plus е усъвършенствана патентована от Dolby аудио технология за съраунд звук, която ви дава звук в кинематографичен стил. Adaptive Sound разпознава вида на показваното медийно съдържание и настройва звука, така че да се възползвате от най-доброто качество. Телевизорът е съвместим с няколко устройства чрез безжична свързаност и различния му интерфейс, като например: Wi-Fi: Безжична връзка, използвана за свързване на Smart TV към интернет или за огледално отражение на мобилни устройства. Bluetooth е безжична технология с малък обхват, която позволява споделяне на данни между цифрови устройства. Bluetooth технологията работи в радиус от около 10 метра. HDMI е вид мултимедиен конектор, който осигурява видео и аудио сигнал през същия жак, в съответствие с утвърден стандарт. S/PDIF е тип конектор, който позволява предаването на цифрово аудио съдържание чрез оптичен кабел.

Други характеристики:

Samsung проектира Tizen като интелигентен интерфейс за своите телевизори. Това е бърз интерфейс със стотици приложения, много подобен на този, предлаган от Android.

Quad Core процесор. Това е изчислителен компонент с четири централни процесорни единици, наречени ядра, които четат и изпълняват инструкциите на програмата. Множество ядра могат да изпълняват няколко инструкции едновременно, увеличавайки скоростта за програми, които използват паралелни изчисления.

Screen mirroring (огледалното отразяване) на екрана е допълнителна функция, която ви позволява да проектирате екрана на мобилно устройство на телевизионния екран, без да използвате никакъв кабел, само чрез Wi-Fi Direct технологията.

Предложения за позициониране

Поставете телевизора така, че светлината да не пада директно върху екрана. Идеалното разстояние за гледане на телевизия е три пъти по-голямо от диагонала на екрана. Когато сте седнали, очите ви трябва да са в центъра на екрана.

VESA съвместимост

Телевизорът е готов и за VESA-съвместим монтаж на стена (продава се отделно).

Препоръки за поддръжка

Изключете телевизора от контакта, преди да го почистите.
Почистете телевизора и рамката с мека, влажна кърпа и избършете внимателно.
Избягвайте неподвижни изображения, доколкото е възможно. Неподвижните изображения, като менюта на екрана или черни ленти, остават на екрана за дълго време. Ако трябва да използвате неподвижни изображения, намалете контраста и яркостта на екрана, за да не го повредите.
За да избегнете изкривяване на изображението и избледняване на цветовете, избършете капките вода възможно най-бързо.

Съотношение 21:9 и 32:9 осигуряват допълнителната зона за гледане, от която се нуждаете, за да увеличите максимално игровото си изживяване и да спечелите. Оптимизирайте играта си с Game Bar, екранно меню, което ви позволява да правите корекции в реално време на съотношението на екрана, проверка на забавяне на входа, FPS, HDR, настройки на безжични слушалки и много други.


Реагира незабавно на вашите команди - Режим Auto Low Latency

Auto Low Latency (ALLM) оптимизира вашето гейминг изживяване, така че имате по-голям контрол с ненужно забавяне на входа. Насладете се на плавни игрови сесии, в най-впечатляващата им форма, без ефекти на размазване и трептене.

Работите и се учите от вкъщи

Наслаждавайте се на всичко, което можете да направите. Лесен достъп до вашия компютър, лаптоп и мобилно устройство директно от телевизора.

Вижте всичко на един екран - Multi View

Гледате едновременно телевизията и мобилния си телефон, на един и същ екран. Независимо дали става въпрос за спортна статистика на живо или ръководства за видеоигри, сега свързвате телефона и Multi View толкова просто.

Просто докоснете, за да се свържете - Tap View

Възпроизвеждането на филми или музика от мобилния ви телефон към телевизора е лесно с едно докосване. Когато докоснете мобилния телефон до телевизионната рамка, той автоматично се разпознава и моментално възпроизвежда любимия ви филм или шоу. Сега е бързо и лесно да прехвърлите желаното съдържание към телевизора и да се насладите на по-нататъшно непрекъснато гледане.

Вие контролирате стари и нови устройства - SmartThings

Позволете на вашия телевизор автоматично да разпознава, да се свързва незабавно и интуитивно да показва всички устройства около телевизора. SmartThings не само приема мобилни/cam/IoT/Smart устройства, но включва и по-стари устройства. След като устройствата са свързани, управлението им е толкова лесно, колкото използването на One Remote.

SMART телевизор с QLED екран, голям диагонал и 4k резолюция

Яснотата на изображението и цветовият контраст се предоставят от HDR, Dual LED, Mega Contrast и Supreme UHD Dimming технологии, а качеството на звука от Dolby Digital Plus и Adaptive Sound технологии;
Телевизорът е оборудван с Wi-Fi и Bluetooth връзка, а като интерфейс се изброява: 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI+ порт и 1 S/PDIF порт;

Операционна система TIZEN, проектирана от Samsung със стрийминг приложения като Netflix, Youtube и HBOGo;
Изпълнение с Quad Core процесор, Screen Mirroring през Android и Ios, и Bixby Smart Voice Assistant.


SMART телевизорът на Samsung с тънък и модерен външен вид е подходящ за всяко жилищно пространство. Вече можете да видите дори фините детайли на всяка сцена, както в светли, така и в тъмни сцени, благодарение на HDR технологията и 4K резолюция. Големият диагонал ви позволява да видите цялата картина, като всичко става много реално на по-голям екран. Имате лесен достъп до съдържанието и опростен контрол чрез едно дистанционно управление и неговата операционна система Tizen. Повече връзки и съвместимост благодарение на 8 порта и интегрирани безжични технологии, които ви позволяват да се свързвате с много устройства, принадлежащи на други марки.

SMART телевизора е оборудван с функция за свързване към интернет чрез безжична мрежа, която позволява сърфиране в интернет или използване на стрийминг приложения, като Netflix, Youtube и HBOGo.

Той има 4K резолюция, еквивалентна на съотношение на страните от 3840 x 2160 пиксела.

Видео и аудио функции:

Технологията HDR разширява обхвата на скоростта на контраста и цветовия диапазон, допринасяйки за реализма на изображението.


Supreme UHD Dimming е технология, която може да промени яркостта на частите на екрана, за да покаже по-добре изображението и да създаде по-дълбоко черно, когато е необходимо.


Dolby Digital Plus е усъвършенствана патентована от Dolby аудио технология за съраунд звук, която ви дава звук в кинематографичен стил.


Adaptive Sound разпознава вида на показваното медийно съдържание и настройва звука, така че да се възползвате от най-доброто качество.


Телевизорът е съвместим с няколко устройства чрез безжична свързаност и различния му интерфейс, като например:

Wi-Fi: Безжична връзка, използвана за свързване на Smart TV към интернет или за огледално отражение на мобилни устройства.


Bluetooth е безжична технология с малък обхват, която позволява споделяне на данни между цифрови устройства.

Bluetooth технологията работи в радиус от около 10 метра.


HDMI е вид мултимедиен конектор, който осигурява видео и аудио сигнал през същия жак, в съответствие с утвърден стандарт.


S/PDIF е тип конектор, който позволява предаването на цифрово аудио съдържание чрез оптичен кабел.


Други характеристики:

Samsung проектира Tizen като интелигентен интерфейс за своите телевизори. Това е бърз интерфейс със стотици приложения, много подобен на този, предлаган от Android.

Quad Core процесор. Това е изчислителен компонент с четири централни процесорни единици, наречени ядра, които четат и изпълняват инструкциите на програмата. Множество ядра могат да изпълняват няколко инструкции едновременно, увеличавайки скоростта за програми, които използват паралелни изчисления.

Screen mirroring (огледалното отразяване) на екрана е допълнителна функция, която ви позволява да проектирате екрана на мобилно устройство на телевизионния екран, без да използвате никакъв кабел, само чрез Wi-Fi Direct технологията.

Предложения за позициониране:

Поставете телевизора така, че светлината да не пада директно върху екрана. Идеалното разстояние за гледане на телевизия е три пъти по-голямо от диагонала на екрана. Когато сте седнали, очите ви трябва да са в центъра на екрана.

VESA съвместимост:

Телевизорът е готов и за VESA-съвместим монтаж на стена (продава се отделно).

Препоръки за поддръжка:

Изключете телевизора от контакта, преди да го почистите

.
Почистете телевизора и рамката с мека, влажна кърпа и избършете внимателно.
Избягвайте неподвижни изображения, доколкото е възможно. Неподвижните изображения, като менюта на екрана или черни ленти, остават на екрана за дълго време. Ако трябва да използвате неподвижни изображения, намалете контраста и яркостта на екрана, за да не го повредите.


За да избегнете изкривяване на изображението и избледняване на цветовете, избършете капките вода възможно най-бързо.
 

Пълно описание

Спецификации на продукта

Основни
Арт.№:
840403
Производител
SAMSUNG
Гаранция
2 г.
Диагонал на екрана
55" (138 cm)
Контраст
Mega контраст
Резолюция
3840x2160 пиксела
Енергиен клас
F
Функции
Smart TV, вградено WIFI, USB, Time Shift, Браузър, HDMI-CEC, DLNA, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Максимална резолюция
4K Ultra HD
HDMI портове
3 бр.
USB портове
2 бр.
Видео
Тип тунер
Аналогов, дигитален, DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C, HbbTV
Поддържани стандарти
DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (сателитна услуга), DVB-T2 (наземно излъчване)
Допълнителни характеристики
Tizen операционна система, teletext, EPG, ConnectShare, WI-FI, DLNA, технология за подобряване на картината, Timeshift, USB HDD запис, Web Browser, HDR технология, Автоматично търсене на канали, HDR 10+, HLG, Bixby, Фонов режим
Аксесоари
Ръководство на потребителя, мрежов кабел, E-kézikönyv, Samsung Smart Control
Размер
Тегло
Тип
Smart LED TV, UHD Smart TV
Тип технология
QLED
Конектори
HDMI, USB, цифрово оптичен, CI+, RF, LAN, WiFi, Anynet+ (HDMI-CEC), Bluetooth
Аудио
Аудио система
Dolby Digital Plus, 2.0 канален
Главни харакеристики на звука
20 W
Спецификации

Най-добрите предложения към избрания продукт

Състави своя изгоден пакет
 • Samsung QE43Q60AAUXXH UHD QLED Smart LED Televízió Samsung QE55Q60AAUXXH UHD QLED Smart LED телевизoр
  • Избери от категориите
  • Избери от категориите
  • Избери от категориите
  • Избери от категориите
  • Избери от категориите

Оценки и ревюта на клиенти

Средна оценка на клиенти

4.4 /16 Ревю/оценка
5 звезди
13
4 звезди
0
3 звезди
1
2 звезди
0
1 звезда
2

(20.12.2021 г.)

Samsung QE65Q60AAUXXH UHD QLED Smart LED телевизoр
Samsung QE65Q60AAUXXH UHD QLED Smart LED телевизoр

1 човек намери/ха тази информация за полезна

Което ми харесва:
Което не ми харесва:

Чудесен телевизор. С уговорката, че не съм разгледал още всички функции: много добра картина и отлична на HD каналите и на интернет приложенията, LAN и WiFi, интелигентно дистанционно, много добър звук и контраст. Засега ПРЕПОРЪЧВАМ!

Полезна ли е тази информация за теб?

Да

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...