szolgáltatás

Доставка и начин на плащане 

 

Начин на доставка:

Доставката се извършва до посочен от клиента адрес или до офис на Еконт.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКАТА:

Общо тегло на поръчката  0 - 3 кг.

10,99 лв. с ДДС

Общо тегло на поръчката 3,01 - 10 кг.

19,99 лв. с ДДС

Общо тегло на поръчката 10,01 -31,4 кг.

29,99 лв. с ДДС

Общо тегло на поръчката 31,5 -70 кг.

89,99 лв. с ДДС

Общо тегло на поръчката 70,01 -100 кг.

109,99 лв. с ДДС

Общо тегло на поръчката над 100 кг.

149,99 лв. с ДДС

Такса наложен платеж

+2,99 лв. с ДДС

 

 

Всички пратки се транспортират от централния ни склад в Унгария, Будапеща.

Доставките се изпълняват в срок от 4-6  работни дни в зависимост от натовареността на куриерска служба Фан куриер през Румъния и Еконт в България.

Преди празничния сезон направихме всичко възможно да изпълним сроковете за доставка. Поради по-големия от очаквания обем на поръчки обаче, доставките ще могат да се осъществят вече само след празниците!
Забавяне на доставките заради коронавируса! Очаква се забавяне на доставките, заради продължаващото разширяване на епидемията от коронавирус в Европа и свързаните с това ограничения и мерки, като обявеното извънредно положение в Унгария, Румъния и България и частичното затваряне на границите в тези държави! Благодарим Ви за търпението и разбирането!

 

Пратките се доставят всеки делничен ден между 9:00-18:00 часа, в събота между 9:00-13:00 часа.

Поръчка регистрирана след 10.00 часа се обработва и изпраща на следващия работен ден (ако продуктът е на склад).

След направена поръчка следете редовно електронната си поща. При успешна поръчка ще получите потвърждаващ e-mail с приблизителната дата на доставката. След като пратката бъде предадена на куриер за транспортиране към България  ще получите автоматичен имейл, който ще съдържа и номера на товарителницата през Румъния.

Номер на товарителницата за проследяване на пратката през Румъния с Фан Куриер ще изглежда така : 24000103ххххх

Пратката може да се проследи тук:

fancourier.ro/en/awb-tracking/

След като пратката премине румънско-българската граница се предава на куриерска служба EKONT и товарителницата се променя.

 

В деня на доставката куриерът ще се свърже с вас  по телефона или чрез SMS. (Ако сте поискали доставка до офис Еконт, моля сами се информирайте, дали е пристигнала пратката ви там, куриерите не винаги информират клиентите ни.)

За повече информация относно точен ден на доставката, можете да се свържете директно с куриерска служба Еконт след като пратката получи българска товарителница и вече е на българска територия.

Тел. на куриерска служба Еконт: 0 7001 7300   

Важно! Проверете пратката при получаване, още в присъствието на куриера и се уверете, че получавате това, което сте поръчали в цялостен, неповреден вид. Вие имате право да отворите опаковката и да проверите продукта в присъствие на куриера,  преди да платите за доставката! В случай на видима повреда, моля откажете да приемете стоката и незабавно се свържете с нас! При приемане на повредена пратка от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване за установени щети при доставката!

 

Начини на плащане:

  • В брой при доставка с наложен платеж след преглед и тест;
  • По банков път предварително по сметката на фирма Extreme Digital Zrt.